MARTINI FLOREALE - Bezalkoholowy Wermut

Smak bezalkoholowego Martini Floreale zachowuje złożoność białego wina i łączy je z aromatami ziołowymi, tworząc typowe martini bez alkoholu. Lekko słodkie nuty rumianku i ekscytująca mieszanka innych aromatycznych ziół sprawiają, że bezalkoholowy Martini Floreale to wyjątkowy bezalkoholowy likier, który zachowuje typowy dla Martini charakter. Rozpieszczona cudownie kwiatową i słodkawą miękkością o wiosenno-letnim charakterze.

49.00
SMAK
szt.
Wysyłka w ciągu: 48 godzin
Cena przesyłki:
11.99
  • Orlen paczka 11.99
  • Paczkomaty InPost 14.99
  • Kurier InPost 15.99
  • Kurier (Pobranie) 19.99
Więcej o produkcie
Zawartość alkoholu:
ABV poniżej 0,5%
Pojemność:
750 ML
Rodzaj:
Słodkie

Martini Floreale to bezalkoholowy, świeży, kwiatowy aperitif wprowadzony do oferty Martini w 2022 roku, z nutami artemizji i rzymskiego rumianku. Jego produkcja niewiele różni się od tradycyjnego Martini. Po powolnym usunięciu alkoholu, dodaje się zioła i botaniki, po czym następuje infuzja smaków i aromatów. Rezultatem jest Aperitivo, które bez wątpienia jest Martini.

Polecane jest schłodzenie i podawanie z lodem lub z tonikiem.

Zawartość alkoholu: 0%. Alkohol został usunięty przez delikatną destylację próżniową.

Aromat: kwiatowy, rumiankowy, winny.

Smak: lekko słodki rumianek, kwiaty, zioła, białe wino, piołun, delikatne.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml:

  • Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce: 270kJ / 65kcal
  • Tłuszcz 0 g
  • w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
  • Węglowodany: 16 g
  • w tym cukry 16 g
  • białko 0 g
  • sól 0 g

SKŁADNIKI: bezalkoholowe wino (80%), cukier, woda, naturalne aromaty, barwnik: karmel. Zawiera siarczyny, regulator kwasowości: kwas winowy; konserwanty: sorbinian potasu, benzoesan sodu. 

Po otwarciu przechowywać do 4 tygodni w lodówce.

Parametry:
Zawartość alkoholu:
ABV poniżej 0,5%
Pojemność:
750 ML
Rodzaj:
Słodkie
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.

Oceń

Jakość
Funkcjonalność
Cena
Podpis
Opinia
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: